Over ons

H-IT Consultancy staat voor verregaande dienstverlening op het gebied van IT. Uniek daarbij is de breedte en diepte van onze scope. Wij bieden bovendien IT oplossingen die recht doen aan de eigenheid van uw onderneming.
Maatwerk software, goed toegepast, versterkt uw bedrijf. H-IT Consultancy verstaat de kunst maatwerk te leveren en optimaal te implementeren.

Gedreven IT-ers

Iedere IT specialist binnen ons team ontstijgt het gemiddelde. Wij gaan net een stapje verder en geven u antwoord en advies voordat u zich bewust bent van uw vraag. We zijn gedreven en gaan voor het beste. Schouders eronder, ook als 9 tot 5 verstreken is. Natuurlijk houden we daarbij oog voor uw wensen en de mogelijkheden. We zeggen Nee als dat moet maar leggen dat ook altijd uit. We zijn immers partner, we denken mee. Op deze manier ontstaat een open, eerlijke en respectvolle relatie; een relatie waarop u kunt bouwen en vertrouwen. Door het overnemen van uw zorg op IT-gebied en deze zorg in een, in de praktijk bewezen, efficiƫnt werkend systeem te gieten, loodsen wij het door ons opgenomen project succesvol naar de eindstreep.

Kennis van zaken

Onze mensen zijn ervaren IT-specialisten. Zij kunnen direct aan de slag. Bij hun werkzaamheden houden zij uw organisatie in het oog. Onze medewerkers dragen hun kennis en relevante documentatie over op uw medewerkers. Op deze manier kunnen uw eigen medewerkers, nadat wij het project hebben opgeleverd, optimaal met de automatisering werken. Door onze kennis van zaken kunnen onze medewerkers in uw onderneming knelpunten op het gebied van de automatisering oplossen. Gedurende het project blijven wij nauw in contact met u staan. Wij geven sturing en leiding aan onze medewerkers en houden regie. We hebben regelmatig overleg met u en met onze medewerkers zodat mogelijke problemen snel kunnen worden opgelost.