Consultancy

De IT professionals van H-IT Consultancy ondersteunen u bij het ontwikkelen van automatisering die naadloos aansluit op uw bedrijfsdoelstellingen. Wij richten ons op resultaten die u vooruit helpen in de dagelijkse praktijk. Daarbij zijn uw bedrijfsprocessen en de gestructureerde aanpak volgens ITIL onze belangrijkste vertrekpunten.

Consultancy projecten

Onze IT specialisten verzekeren u van advies en projecten op maat. Voor deze consultancy projecten sluiten wij veelal een overeenkomst op basis van Time en Material.

IT experts op elk gebied

Mocht u expertise zoeken die wij niet in huis hebben, dan vallen wij terug op ons sterke netwerk. H-IT Consultancy heeft jarenlange relaties met experts in elk mogelijk vakgebied binnen de IT.

Heldere afspraken, duidelijke doelen

Op basis van heldere afspraken bereiken wij de door u gestelde doelen. Ook uw eigen medewerkers spelen daarbij een belangrijke rol. Wij brengen onze kennis op hen over, zodat zij na ons vertrek zelfstandig verder kunnen. Bovendien, door medewerkers te betrekken bij uw automatiseringsprojecten creƫert u draagvlak en maakt u uw medewerkers verantwoordelijk.

Fixed price, fixed date

H-IT Consultancy biedt tevens de mogelijkheid van projecten op basis van fixed price, fixed date. Een dergelijke afspraak bewijst eens te meer het vertrouwen dat wij hebben in onze specialisten en onze jarenlange ervaring. Deze projecten voeren we bij voorkeur op uw locatie uit; ons team op uw werkvloer. Dit versterkt de onderlinge betrokkenheid en vereenvoudigt de overdracht van de kennis en know how van onze specialisten naar uw gebruikers.

Projecten op basis van fixed price, fixed date starten uiteraard met een degelijke afstemming van uw wensen. Tussentijdse ijkmomenten dragen zorg voor een efficiƫnte en effectieve realisatie van uw automatiseringsdoelen.